telefoonnummervast

telefoonnummer

paarse balk licht

paarse balk donker

sliderfoto 1

logoahdomobile

Ervaringen

Na verschillende teleurstellende ervaringen is het een verademing om te ontdekken dat er gelukkig een ontsnapping mogelijk is aan alle grote uitvaartondernemingen. Arthur Brinkman heeft met veel respect en zorg voor de overledene, de familie en de plechtigheid, het afscheid uitstekend verzorgd! Wat ons vooral trof is de correcte, respectvolle werkwijze in combinatie met de vriendelijke, persoonlijke aandacht die hij ons gegeven heeft. Wij zijn blij dat iemand ons "het Afscheidshuis de Oversteek" heeft aanbevolen! En geven dit advies van harte aan anderen door!
Familie Löhr

Wij zijn zeer tevreden over hoe alles is geregeld. Goed persoonlijk contact gehad en hebben geen opmerkingen.
Joop kroon

Denkt aan alles waar je zelf niet direct aan denkt. Is nooit op de voorgrond maar wel nuttig aanwezig.
Familie Runhaar

Arthur Brinkman is een hele fijne man die zijn vak goed verstaat niets is teveel ook die arm op je schouder als je het moeilijk hebt. Het was een fijne mooie uitvaart.
Familie Bijsterbosch

Ik zou iedereen deze uitvaartondernemer aanbevelen vanwege het persoonlijke warme en meelevende contact.
Familie Schierbeek

Keurig en met zorg afgehandeld.
Familie Peters

We hadden ons geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen dan Arthur Brinkman van uitvaartverzorging en Afscheidshuis de Oversteek. Zijn persoonlijke en zorgvuldige aandacht voor alle details van de uitvaart, zijn flexibiliteit en geduld om dingen die we wilden aanpassen te honoreren, zijn persoonlijke en warme betrokkenheid waardoor we ons als familie echt gezien en gehoord voelden, zijn beschikbaarheid voor alle vragen, de bijzondere verrassing van een houten gedenkplaat met de tekst van de rouwkaart en een paarse gedenkkaars, teveel om op te noemen. Wij zijn hem heel dankbaar voor de waardevolle wijze waarop hij bijdroeg aan het hartverwarmende afscheid van mijn vader.
Familie Sloots

Perfect!
Familie Vink

Rustige en vriendelijke uitvaartverzorger. Alles werd duidelijk uitgelegd, uitvaartverzorger nam de tijd voor ons. Afscheidshuis De Oversteek was keurig verzorgd, een goede keus voor het afscheid nemen, voor familie vrienden kennissen van de overledene, Een eigen huiskamer waar je kunt komen wanneer je wilt. Een goede/ prettige ervaring.
Familie van der Veer

Ik en mijn gezin hadden een heel goed gevoel bij Arthur Brinkman. We zijn goed begeleid en kijken terug op een mooie uitvaart.
Yvonne Corbee

Persoonlijk en zeer menselijk, overal mee geholpen en bijgestaan.
Jan Jeths

Zeer goed invoelend in de ontstane situatie. Geduldig en begripvol.
H.B. Meurs

Heel persoonlijk en professioneel. Er was genoeg tijd, rust en zorg om thuis afscheid te nemen van onze geliefde. Zo mooi. Arthur kwam iedere dag ons bezoeken, wat heel goed voelde. De kleinkinderen zijn ook op een bijzonder mooie manier begeleid en betrokken door Arthur (de troostknuffel, uitleg, kist begeleiden kerk in, enz). De uitvaart was overweldigend. Bij alle drukte was Arthur onze steun, in alle rust en vriendelijkheid. Bij de laatste afwikkeling (bedankkaartje en afrekening) gaf hij goede uitleg en hield zich aan de afspraken. Wij hebben dit alles als zeer bijzonder en fijn ervaren! Een dikke tien! Dank Arthur!
Anneke van de Glind

Persoonlijk en professioneel. Hij steunde ons waar het nodig was en begeleide de kleinkinderen op een bijzonder mooie manier! Dank!!
Familie van de Glind

Fijn om een persoonlijk contact te hebben met een uitvaartverzorger die je kent.
Familie de Boer

Bijzonder prettig om een uitvaart via deze uitvaartondernemer te laten verzorgen. Veel werk uit handen genomen, zeer professioneel, zeer warm en betrokken. Het had niet beter gekund.
Familie Lindeman

Arthur heeft ons op een fantastische manier bijgestaan en begeleid in de dagen na het overlijden van mijn moeder. Er was alle ruimte voor persoonlijke wensen, hij was altijd bereikbaar, dacht mee en heeft ons veel werk en zorgen uit handen genomen.
Sarah de Keijzer

We hebben als familie de uitvaart van mijn man de begeleiding en verzorging daarvan als zeer positief ervaren. Er werd aan alles gedacht, ideeën en adviezen werden waar nodig gegeven. Het was een zeer complete, met veel respect en empathie geregelde uitvaart. Ik heb onze uitvaartondernemer al bij anderen aanbevolen, mensen vroegen er na de uitvaart ook zelf naar en dat zegt voldoende. Niet geheel onbelangrijk lette hij ook op het kostenplaatje en gaf goede alternatieve adviezen zodat we met het verzekerde bedrag goed uitkwamen zonder afbreuk te doen aan de uitvaart. Nogmaals dit afscheid is voor ons heel waardevol geweest dank zij de inzet van onze uitvaartondernemer. Complimenten voor hem.
H. Menzel-Wolters

Uiterst correcte en goed de sfeer aanvoelende uitvaartverzorger.
Dhr. J. Beijer

Zeer zorgvuldige en persoonlijke begeleiding , niets is teveel gevraagd.
Wim Hogeboom

Ik zelf Mevr. M.M. van Genderen en de kinderen en familie waren zeer tevreden over de begeleiding en verzorging van de uitvaart en de plechtigheid. De persoonlijke benadering van de heer Arthur Brinkman hebben wij zeer gewaardeerd. Door zijn persoonlijke benadering naar ons toe wij zeggen dan ook Petje af hiervoor en is zeker een aanraden voor andere mensen. Arthur Brinkman heel erg bedankt door mijzelf.
Riet van Genderen en familie

We vonden de uitvaartverzorger een rustige aardige man die kordaat handelde. Zijn handelen was steeds gelijkmatig en zorgde dat wij er steeds van uit konden gaan dat alles goed zou verlopen. Een aanrader!
Familie Linthorst

Ondanks alle emotie een fijn gevoel gehad over de begeleiding, tips en papieren rompslomp. Veel uit handen genomen, top geregeld!!
Heleen van Willigen

Arthur, bedankt voor de "mooie en persoonlijke" ,uitstekend verzorgde uitvaart. Het is precies gegaan zoals oma gewild zou hebben.
Familie Blikman


Uiterst persoonlijke bejegening, transparant in de te verwachten kosten, ondersteunend en met deskundig advies bij het maken van keuzen t.a.v. de vormgeving van het afscheid.
Henk van de Werfhorst

Een prettige, betrokken en persoonlijke uitvaartverzorger. Makkelijk in de omgang, geeft zonodig zinvolle adviezen. Ook de mogelijkheid voor een 24/7 bezoek aan de overledene wordt als prettig ervaren. Het uitvaarthuis is niet erg groot, maar voldoet wel aan de verwachtingen. Een verbouwing is daarom aanstaande en gewenst.
T. Dupain

Wij zijn zeer tevreden met de oversteek, wij zijn erg fijn geholpen en alles is goed voor ons geregeld.
Willemien Lyth Heersema

Prima verzorgd.
Mathilde Bijl

Het meedenken, de behulpzaamheid en rust uitstralen op momenten dat we daar behoefte aan hadden hebben wij als zeer prettig ervaren. Daardoor is een emotionele periode een stuk makkelijker overbrugbaar geworden dan vooraf gedacht.
Albert Buisman


Arthur Brinkman heeft de uitvaart van onze vader zeer goed begeleid. Warm en meelevend. Hij stond altijd voor ons klaar. De omgang en begeleiding van onze achterkleinkinderen was warm. De 'troostknuffel' was een tastbare steun. Mede door Arthur maakten zij voor het eerst in hun jonge leven op een waardevolle manier kennis met de dood.
Henk Zielstra


Wij zijn zeer tevreden over hoe alles is verzorgd en hoe de uitvaart is gegaan, Arthur Brinkman zijn wij erg dankbaar voor de fijne en goede zorgen. Het voldeed aan al onze wensen.
Ferande Getkate


Vriendelijke en persoonlijke benadering.
S. Geerlings


Zeer tevreden over de persoonlijke begeleiding. Twee keer in een toch wel korte periode de Oversteek gehad als uitvoerder. En kan niet anders zeggen dat het van begin tot het eind als een warm bad voelde.
Edith Luiten


Zeer persoonlijk en betrokken! We kunnen hier zeer goed op terug kijken.
Marjan Jongejan-Algera


Erg vriendelijk en voorkomend, behulpzaam bij alle dingen die geregeld moesten worden en ook initiatief nemen bij de voorstellen die we deden.
Bettie Algera


Wij hebben met Arthur een bijzonder goed contact gehad en konden onze wensen prima inbrengen. Hij heeft er alles aan gedaan om een en ander voor ons goed te regelen en was zeer betrokken.  Het is daarmee een bijzonder persoonlijke uitvaart geworden.
Atie Vlugt


Gewoon goed
R  Broerse


Top geregeld. Aan alles gedacht en was steeds op elke vereiste plaats en tijdstip aanwezig. Aan alle was gedacht en er was zeer veel persoonlijke tijd en aandacht voor de nabestaanden. De overledene werd met de hoogste eerbied behandeld. Tijdens het sluiten van de kist was er veel tijd en waardigheid t.a.v. allen. Ook de kleine kinderen werden er juist in betrokken. Tijdens de grafgang en bij het graf was er een perfecte begeleiding en zeer menswaardige behandeling. Zowel familie als genodigden waren zeer positief over de zo goed verzorgde uitvaart.
G.A. Reinders


Wij hebben de persoonlijke begeleiding ervaren als heel betrokken, respectvol en professioneel. Alles was uitstekend verzorgd, zelfs voor de kleinste details was aandacht. Ondanks het verdriet, kijken we hier met een goed gevoel op terug.
H. Veenstra-Steenbergen


ndanks al het verdriet heeft het ons goed gedaan zoveel aandacht van de uitvaartondernemer gehad te hebben.
L. de Groot


Zeer persoonlijk, staat open voor alle wensen en vragen. Geen fabriek gevoel zoals bij grote uitvaartondernemingen.
R.J. van Oene


Erg fijn en ondersteunend in een periode van verwarring en verdriet.
Suze Gil


Wat ons wellicht het meest gesteund heeft, is dat buiten de goede professionele en zakelijke verzorging, Edith zeer warm, menselijk en met oog voor detail en personen heeft gehandeld. Er was geen enkele drempel voor wat betreft vragen, hulp etc., maar bovenal gebeurde dit van haar kant dus op een buitengewoon hartelijke en persoonlijke manier. Dit heeft een stukje last en zorgen verminderd, en maakte alles een beetje draaglijker voor ons. Wat ons eveneens opviel, waren de vele positieve reacties van derden m.b.t. de uitvaart zelf, maar ook gericht tot Edith's werkwijze en persoonlijkheid.
Germa van Werven-Eggink


Prima, grote waardering
Ric Lindeman


Een zeer prettige manier om afscheid te nemen van een familielid.

Een fijne, rustige en persoonlijke begeleiding.
Alex van Dijk


Een rustige en vaak bekwame man. Deze man heeft een goed oor die naar je luistert en je ook goed advies geeft en je bijstaat. hij staat je bij na het overlijden van onze vader en man. Hij helpt ook uitermate naar tevredenheid met het organiseren van de uitvaart die dag en ook bij de dagen erna. Kortom een echte aanbeveling namens ons voor andere die ook te maken krijgen of hebben bij het verliezen van een dierbare.

Arthur bedankt voor je goede en fijne inzet voor ons in de afgelopen dagen.
Familie Dekens


Respectvol optreden, ook ten aanzien van de overledene. Goede kundige begeleiding; een gevoel dat er met je meegedacht/meegeleefd werd. Locatie dicht bij woonadres gaf ook een gevoel van bijna thuis alles beleven. Kortom een dikke voldoende en alles (met name het optreden van en de omgang met de heer Arthur Brinkman) als heel prettig ervaren.
Rina Westerveld


Zeer zorgzame begeleiding en afhandeling ervaren na het overlijden van onze moeder. Het afscheidshuis hebben wij als een welkome aanvulling gevonden om het rouwproces beter te laten verlopen. Kortom, ondanks de droevige gebeurtenis bij het overlijden van onze moeder gaf deze begeleiding de nodige steun.
K. Spikman


We hebben even tijd voor ons zelf nodig gehad, maar zijn zeer dankbaar met de begeleiding van Arthur Brinkman. Het Afscheidshuis heeft ons zeer goed gedaan, om met liefde en aandacht bij ons moeder te kunnen zijn tot de laatste minuut. Ik zou iedereen in een situatie als deze het Afscheidshuis aanraden. Nogmaals hartelijk bedankt.
Annemie Koumans


Beste Arthur,
Na het overlijden van Koos Timmermans heb jij ons geholpen met het regelen van alle onderdelen die verband hielden met het afscheid nemen van Koos. Door het toch wel, voor ons, plotselinge overlijden was er veel verdriet. In verband met de vakantieperiode, veel personen waren op vakantie, was niet alles dezelfde dag, of kort daarna, te regelen of te organiseren. Wel bleek ons dat er veel zaken geregeld moesten worden. Vanaf het eerste moment dat we contact met jou hadden bleek dat er een fantastische rustige wijze van communiceren was. Alles bleek mogelijk wat wij vroegen of voorstelden. Veel onderdelen heb je voor ons geregeld op een zeer prettige, rustige en begripvolle manier. Nu we terug kijken op de achter ons liggende periode willen we je met deze brief nogmaals uitdrukkelijk bedanken voor de uitstekende en prettige wijze van begeleiding. We zullen niet nalaten jouw wijze van werken en contacten op een positieve manier over te brengen op andere mensen. Tot slot wensen we je nog veel succes met je bedrijf De Oversteek.

Met vriendelijke groet,
Familie Timmermans